Hopp til hovedinnhold

Universell utforming i Aschehoug univers

Velkommen til vårt læringsunivers, Aschehoug univers. Vi utvikler læremidler sammen med læreren – for eleven. På Aunivers.no finner du universelt utformede læremidler til alle fag og alle trinn.

Illustrasjonsfoto av gutt som utforsker ulike elementer. Noen av elementene svever i lufta, mens andre ligger på et bord.

Universelt utformede læremidler

Aschehoug skole følger lovkravene i Forskrift om universell utforming av ikt-løsninger og oppfyller de 35 suksesskriteriene i Retningslinjer for tilgjengelig webinnhold (WCAG) 2.0. Du kan lese mer om lovkravene på UU-tilsynets sider (åpnes i ny fane). Vi jobber nå med å oppfylle de nye kravene fra EUs webtilgjengelighetsdirektiv som trer i kraft 1. februar 2023.

I Aschehoug skole er vi opptatt av å utvikle digitale læremidler som er gode å bruke for alle elever og lærere. Vi jobber derfor kontinuerlig med universell utforming.

Tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på å få tilbakemeldinger dersom det er ting som ikke fungerer eller kunne vært løst bedre, slik at læremidlene våre blir enda bedre å bruke. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Internet Explorer støttes ikke

Aschehoug univers fungerer kun med en moderne nettleser som for eksempel Chrome, Edge, eller Safari (for Mac)